Unieke aktie verhuurders OUT! Vakantiehuizen

Het verschil tussen OUTVAKANTIEHUIZEN.NL en andere websites waarop vakantiehuizen worden aangeboden wordt steeds groter. Zijn de meeste websites grote boekingsportalen en pure advertentiesites, OUTVAKANTIEHUIZEN.NL presenteert alleen gecontroleerde vakantiehuizen.

De huisbeschrijvingen zijn daarom onvoorwaardelijk: de vakantieganger geniet ANVR-garantie. De financiële aanspraken van de vakantiegangers zijn verzekerd bij de SGR.

Ook de aangesloten vakantiewoningen/verhuurders tonen graag het verschil van de website ten opzichte van de vele vrijblijvende nieuwe initiatieven. Daarom stopt een vakantiehuis bij boeking direct een vooraf naar draagkracht aangegeven bedrag in uw virtuele spaarpotje op OUTVAKANTIEHUIZEN.NL.

Het op die manier verkregen spaarsaldo kan direct bij een volgende boeking op een willekeurig deelnemend vakantiehuis worden gebruikt. Zo bouwt de vaste kern van verhuurders -u herkent ze aan het kadologootje bovenaan in de vakantiehuispresentatie- aan een vast en vertrouwd, gemeenschappelijk gastenbestand. De vakantieganger wil graag gecontroleerd aanbod maar ook aan de aanbodzijde weet een verhuurder en/of beheerder  graag aan wie er wordt verhuurd.

De spaarbedragen worden gefinancierd door minder promotie te maken gericht op nieuwe, al dan niet vaak eenmalige gasten. Vooral groepen kunnen door als groep telkens op hetzelfde account te boeken, flink van deze trouwe klanten-aktie profiteren.

 

 

Plaats een reactie