De ideale nazomer-/herfstlokatie?

Nog geen vakantie gehad dit jaar? Juist alweer aan vakantie toe? Leuke besteding gezocht voor jouw OUT!-spaarbonus? Dit is misschien wel het ideale vakantiestekje de komende tijd.

sept4Een privéterrasje middenin een pittoresk Frans dorpje met leuke horeca en winkeltjes. In de zomerse drukte moet je er wellicht van houden, in najaar en herfst is het de ideale sfeerbepaler! Wat het huisje zelf betreft: hoe vaak ben je zomers binnen? Vissen-PB-24Hoe heerlijk is het dan om in nazomer en herfst, juist die extra sfeer, dat beetje extra comfort, die extra kwaliteit, te ervaren wanneer je jezelf aan het einde van de dag, behaaglijk in jouw vakantiehuis terugtrekt!? Met goede WIFI na een dagje vissen (visvakantie!) of zwerven met jouw honden (2 huisdieren toegestaan!).

Come in, find OUT! en geniet van dit heerlijke, karakteristieke maar recent gerenoveerde en kwalitatief ingerichte 2-4p. vakantiehuis in de Auvergne (Frankrijk).

home-herfsthonden-2014Romantisch voor stelletjes, super gezellig voor jonge gezinnetjes, perfect voor de (partners) van vissers, prachtige wandellokatie voor gasten met één of twee honden. Leuke MTB-bestemming. Hoe begonnen we ook al weer? Met de ideale nazomer-/herfstlokatie? Dat bedoelen we dus!

f-auv-mountainbiken

 

Plaats een reactie